COMMEDIANT WIL GRAAG MET JOU

Samenwerken aan succes.

Bij Commediant werken we graag samen met talentvolle freelancers, maar ook met grotere internetbureaus om in onderaanneming opdrachten uit te voeren.

[wpseo_breadcrumb]

SAMEN BOUWEN AAN EEN BETERE DIENSTVERLENING

Elkaar perfect aanvullen.

Commediant werkt bij veel projecten samen met andere gedreven professionals zoals online marketeers, fotografen, tekstschrijvers, illustratoren en grafisch vormgevers. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij voor onze klanten altijd de beste expertise inzetten. Ben jij goed in wat je doet en zie je meerwaarde in samenwerking? Geloof je dat onze specialismen elkaar perfect aanvullen? Neem dan even contact met ons op, wij gaan graag met jou in gesprek.

  • Door het versturen van dit contactformulier verstrek je ons persoonlijke informatie die wij gebruiken om contact met jou op te nemen. Wij respecteren uw privacy. Wat wij verder met deze gegevens doen kan je lezen in onze Privacy Policy. Wens je jouw gegevens niet te verstrekken middels dit contactformulier, neem dan telefonisch contact met ons op betreffende jouw specifieke vraag.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Freelancers

Ben je een freelancer in een bepaald vakgebied en wil je graag op projectbasis of langdurig met ons samenwerken? 
Wij staan zeker open voor samenwerkingen met verkopers, grafisch ontwerpers, copywriters, SEO specialisten, online marketing experts en zelfs andere websitebouwers die de krachten willen bundelen om tot steeds betere producten te komen.

Internetbureaus

Wij werken ook graag samen met grotere Internetbureaus om opdrachten in onderaanneming uit te voeren. Heb je een project waarvoor je even de resources niet ter beschikking hebt en welke je graag wil uitbesteden? Wellicht kunnen wij je helpen.

Scroll to Top