WIJ BOUWEN WEBSITES

Internetbureau Commediant.

Wij ontwikkelen, ontwerpen en onderhouden Websites, Webshops en brengen jouw Social Media Marketing naar een hoger niveau. Maar ook voor Logo's en complete Huisstijlen ben je bij Commediant in Breda aan het juiste adres.

[wpseo_breadcrumb]

OVEN ONS

Communicatie, Media & Nieuwe Technologie.

Zo weet je gelijk dat onze naam Commediant niet uit de lucht gevallen komt. Wij zijn een full service internetbureau uit Breda waar het maken van professionele maatwerk websites en online marketing in ons bloed zit.

Commediant is een klein maar dapper, full service webdesign en communicatie bureau met een passie voor mooie dingen uit de parel van het Zuiden, opererend vanuit de rand van de stad, Breda.
Met een klein team van eigenzinnige vakidioten – maken wij bedrijven al sinds 2012 online succesvol. Veelzijdig, creatief én resultaatgericht tegen een onklopbare prijs/kwaliteit verhouding.
Vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service, dat zijn onze garanties tijdens het leveren van jouw unieke (online) merkbeleving en het behalen van online succes. Van concept tot realisatie, van schets tot meesterwerk onze Commedianten zijn van vele markten thuis.

"Laat je website door Commediant bouwen"

Ons speerpunt ligt vooral op het ontwikkelen en ontwerpen van websites en complete webshops, zoekmachine optimalisatie en al je online marketing vraagstukken. Maar ook voor de meest uiteenlopende grafische uitdagingen kan je bij ons terecht. We spreken niet in moeilijk technisch vakjargon, integendeel wij spreken jouw taal en begrijpen als de beste wat jij wilt. Als internetbureau is online resultaat behalen voor onze klanten ons grootste goed. Wil jij een unieke en betaalbare op maat gemaakte website die ook nog eens converteert? Dat ben je bij Commediant aan het juiste adres, want dat doen wij graag en daar zijn wij heel erg goed in!

Wij Houden Van

Wij zijn goalgetters, wij streven naar 100% tevreden opdrachtgevers. Opdrachtgevers waarvoor wij de verwachtingen volledig ingelost en zelfs overtroffen hebben. Heldere afspraken, transparante communicatie, zuivere werkethiek en langetermijnvisie zijn vanzelfsprekend en daarnaast onze hoofdingrediënten voor een succesvolle samenwerking. De uiteindelijke oplevering is de exponent van een hechte samenwerking waarbij jij als opdrachtgever geen nummer bent.

Full Service Internetbureau

Wij zijn een full service internetbureau uit Breda. Dat houdt in dat we niet alleen jouw website maken, maar ook voor alle andere communicatievraagstukken zorg dragen. We regelen je hosting en trainen je in het gebruik en beheer van je WordPress website. Maar we kunnen ook helpen bij het creëren van content, adviseren over de slimste datakoppelingen, de online marketing voor jou regelen of je helpen bij het opzetten van een e-mail nieuwsbrief. En ook na de oplevering van bijvoorbeeld jouw nieuwe website blijven wij graag samenwerken om je website nog beter, sneller en mooier te maken. 

Onze Missie

Wij vinden dat het inzetten van de juiste communicatiemiddelen en oplossingen op het internet en websites in het bijzonder een essentieel onderdeel moet zijn binnen iedere onderneming. Oplossingen die jouw merkidentiteit versterken en tegelijk functioneel, professioneel en gebruiksvriendelijk zijn.
De online economie groeit razendsnel. Wij willen ondernemers en organisaties helpen hun online aanwezigheid optimaal in te zetten om een klantgedreven dialoog te starten. Daarbij zetten wij al onze kennis in zodat de effectiviteit van jouw online communicatiemiddelen zo hoog mogelijk is.

Onze Visie

Commediant streeft als full service internetbureau steeds naar een visueel aantrekkelijk ontwerp dat gericht is op conversie. Wij verplaatsen ons in jouw klanten, wij denken als jouw klanten. Dat maakt ons zo krachtig en onderscheidend. Het internet draait om ervaring, beleving, emotie en betrokkenheid. Het resultaat: je klant wordt geprikkeld en gaat over tot actie.
Commediant gelooft in het aangaan van duurzame relaties met haar opdrachtgevers als volwaardige gesprekspartner en wijze raadgever, dit door steeds actief mee te denken bij al je mogelijke communicatievraagstukken.

WAAR ZIJN WE GOED IN

Overzicht van onze diensten.

 • WordPress Websites

  De ontwikkeling van doordachte en resultaatgerichte websites door sterk ontwerp, oog voor detail en gebruiksvriendelijk beheer. 

 • Woocommerce Webshops

  Snelle professionele webshops, makkelijk in gebruik en die beschikken over een geïntegreerd betalingssysteem.

 • Zoekmachine Optimalisatie

  SEO vereist kennis van de meest actuele technieken die Google hanteert. Wij helpen u bij het optimaliseren zodat ook je beter gevonden wordt in zoekmachines zoals Google.

 • Adwords Campagnes

  SEA of Search Engine Advertising. Commediant zet voor u een succesvolle en goed converterende Google Adwords campagnes op.

 • Social Media Marketing

  Sociale netwerken zijn geweldige online marketinginstrumenten. Maar hoe past u Social Media succesvol toe binnen uw organisatie?

 • Grafische Vormgeving

  Wij ontwerpen een "look & feel" die het beste bij jouw product of dienst past. Van logo tot complete huisstijl.

 • Print Design

  Commediant zorgt voor jouw zakelijk of promotioneel drukwerk! Een magzine, poster of leuke uitnodiging? Bij Commediant weten we wel raad met al jouw gedrukte media wensen.

 • Content Beheer

  Uit de praktijk blijkt dat bedrijven soms moeite hebben bij het onderhouden van hun website. Gebrek aan de juiste kennis of/en tijd zijn de meest voorkomende oorzaken hiervoor.

Neem snel contact met ons op. Wij helpen u graag.

Wij vertellen je graag meer over wat wij doen en hoe wij jou het beste kunnen helpen. Dus bel gerust met +31(0)6-30071859 of stuur ons een bericht:

  Door het versturen van dit contactformulier verstrek je ons persoonlijke informatie die wij gebruiken om contact met jou op te nemen. Wij respecteren uw privacy. Wat wij verder met deze gegevens doen kan je lezen in onze Privacy Policy. Wens je jouw gegevens niet te verstrekken middels dit contactformulier, neem dan telefonisch contact met ons op betreffende jouw specifieke vraag.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
macseparator2

ONZE COMMEDIANTEN

Meet The Team.

Wij zijn 2 zachtaardig, goedlachse en uiterst behulpzame hardcore vakidioten. Zo omschrijven we onze Commedianten het beste. We houden ons al jaren bezig met onder andere het bedenken, bouwen en onderhouden van websites, online marketing, grafische vormgeving alsook volledige conceptontwikkeling en training. Indien nodig hebben wij een uitgebreid netwerk aan de beste van de beste "cherry picked" partners tot onze beschikking zodat je altijd op beide oren kan slapen.

Kevin Budts

Kevin

xander-van-dijck

Xander

elaine

Elaine

Scroll to Top