Brochure ONTWERP

Brochure Christmas Show 2017.

We ontwierpen een brochure om de business pakketten te promoten voor de Christmas Show 2017

[wpseo_breadcrumb]

Brochure Christmas Show 2017

Gemaakt in opdracht van: Den Goubergh Oude Ettensebaan 36 4706 PG Roosendaal Nederland

OVER

Den Goubergh.

Den Goubergh is een begrip in de hippische wereld en is in de laatste jaren uitgegroeid tot het grootste paardensportcentrum van de regio. Wekelijks worden er evenementen georganiseerd, zowel voor de hippische sport alsmede voor diverse sportaangelegenheden, bedrijfsevents en andere partijen. Daarnaast is er koers gezet naar Den Goubergh 2.0. Momenteel zijn zij hard aan het werk om middels verbouwingen en uitbreidingen nog meer ruimte te bieden voor het beoefenen van (top)sport, het hosten van events en met extra luxe jouw verblijf te vervolmaken.

Heb jij ook een Brochure nodig?

Wij vertellen je graag meer over wat wij doen en hoe wij jou het beste kunnen helpen. Dus bel gerust met +31(0)6-30071859 of stuur ons een bericht.
Tot binnenkort!

    Door het versturen van dit contactformulier verstrek je ons persoonlijke informatie die wij gebruiken om contact met jou op te nemen. Wij respecteren uw privacy. Wat wij verder met deze gegevens doen kan je lezen in onze Privacy Policy. Wens je jouw gegevens niet te verstrekken middels dit contactformulier, neem dan telefonisch contact met ons op betreffende jouw specifieke vraag.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

ANDERE PROJECTEN

Scroll to Top