DE PERFECTE WEBSITE

WordPress Websites.

Klein of groot bedrijf, starter of doorgewinterd ondernemer. Voor iedereen geldt dat een website een van de belangrijkste instrumenten is om succesvol te ondernemen. Commediant maakt voor jou de perfecte website.

[wpseo_breadcrumb]

INTERNETBUREAU COMMEDIANT MAAKT

Unieke WordPress websites gericht op een optimale gebruikservaring.

Een site die jouw identiteit van je bedrijf of organisatie uitademt; dat nemen we bij Commediant altijd als uitgangspunt. Onze experts gaan met jouw wensen aan de slag en zetten deze om naar een visueel aantrekkelijke en logisch ingedeelde website.

Echt Vakmanschap

Onze technische kennis combineren we met de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van webdesign. In veel gevallen wordt de eerste indruk die je achterlaat gegeven door je website. Juist daarom is het belangrijk een website te ontwerpen die je doelgroep aanspreekt en die goed bij jou past.  Ons team maakt websites van de allerhoogste kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat jouw website ten volle bij je bedrijf en merk past. Echt vakmanschap en persoonlijke service, dat is wat je van ons kan verwachten! Als totaalleverancier helpen wij onze klanten met het behalen van online succes.

Goede vindbaarheid

Wij zorgen niet alleen voor geweldige websites, maar ook vindbaarheid! Wat heb je anders aan een mooie website als niemand hem kan vinden? Wij zijn steeds op de hoogte van de nieuwste SEO technieken en zorgen ervoor dat jouw website gemakkelijk gevonden wordt.

Responsive

Tegenwoordig komen mensen vaker op je website terecht via hun smartphone of tablet. Het is dus van essentieel belang dat uw website er goed uitziet op tablets en smartphones, zowel voor je gebruikerservaring als voor je SEO.

ONZE WORDPRESS WEBSITES

Wat al onze websites met elkaar gemeen hebben.

 • Zelf Aanpasbaar

  WordPress laat toe dat jij jouw website heel makkelijk en zonder technische kennis zelf kan gaan aanpassen en voorzien van nieuwe content. De interface van WordPress is erg eenvoudig

 • Responsive

  Onze websites zijn full responsive, zodat de layout van de website zich steeds dynamisch aanpast aan het scherm van het apparaat waar hij op bekeken wordt.

 • Google Analytics

  Google Analytics geeft je inzcht in het gedrag van je bezoekers. Je ziet ondermeer waar ze vandaan komen, hoelang ze op je site blijven en welke pagina's ze bezoeken. Meten is weten!

 • Technisch SEO

  Technisch SEO verzamelt alle de technische aspecten van je website. Door deze te optimaliseren wordt jouw website beter vindbaar in zoekmachines.

 • Groeikracht

  De uitbreidingsmogelijkheden van WordPress zijn enorm. Nieuwe functionaliteit kunnen wij meestal erg makkelijk toevoegen. Wij ontwikkelen onze websites altijd met het oog op schaalbaarheid.

 • Snelheidsoptimalisatie

  Wij optimaliseren door caching en geoptimaliseerde beelden. Zo reduceren we de laadtijd van je website, en als het op laadtijd aankomt, dan loont het om je website zo snel mogelijk te maken.

 • Veiligheid Optimalisatie

  Wij zorgen voor goede beveiliging van je WordPress website zodat hackers worden geweerd en er geen misbruik gemaakt wordt van je website.

 • Visual Page Builder

  Om het jou nog makkelijker te maken jouw website te beheren, bij te werken en te voorzien van nieuwe content gebruiken wij een van de meest gebruiksvriendelijke page builders op de markt.

macseparator3

Heeft u een professionele website of webshop nodig?

Wij vertellen je graag meer over wat wij doen en hoe wij jou het beste kunnen helpen. Dus bel gerust met +31(0)6-30071859 of stuur ons een bericht.
Tot binnenkort!

  Door het versturen van dit contactformulier verstrek je ons persoonlijke informatie die wij gebruiken om contact met jou op te nemen. Wij respecteren uw privacy. Wat wij verder met deze gegevens doen kan je lezen in onze Privacy Policy. Wens je jouw gegevens niet te verstrekken middels dit contactformulier, neem dan telefonisch contact met ons op betreffende jouw specifieke vraag.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

WAAROM WIJ WORDPRESS GEBRUIKEN

Wist je dit al over WordPress?

WordPress is in wereldwijd het meest gebruikte cms. Het biedt mogelijkheden voor ieder type website. Voor onze klanten bouwen wij alle websites in WordPress.

01 Open Source

WordPress is een gratis software. Dit betekent dat je WordPress gratis kunt downloaden, installeren, gebruiken én aanpassen. Het is ook Open Source. Dit houdt in dat de broncode (gratis) te downloaden is. Je kunt de broncode aanpassen, zonder dat je hiervoor hoeft te betalen.

02 Altijd Up To Date

WordPress is altijd in ontwikkeling en staat nooit stil. De duizenden developers proberen dan ook steeds weer nieuwe dingen uit en lopen voorop in het ontwikkelen van nieuwe plugins. Hierdoor kun jij met je website altijd up to date zijn en onmiddellijk inspelen op bijvoorbeeld nieuwe trends en functionaliteiten.

03 Google Loves WordPress

WordPress websites zijn enorm Google-vriendelijk: het systeem is vanaf de basis zo ontworpen dat het al in grote mate rekening houdt met een aantal van de belangrijkste eisen van Google, namelijk schone leesbare code en teksten. Hierdoor ranken WordPress websites in het algemeen hoger in zoekmachines zoals Google. 

0%

Van alle websites op het internet gebouwd is met WordPress?

0%

Van alle websites met CMS, +60% WordPress gebruikt?

+0

Er meer dan 500 WordPress websites per dag bijkomen?

+0

WordPress plug-ins beschikbaar zijn?
Scroll to Top