WOOCOMMERCE WEBSHOP

Webshop laten maken.

Wil jij jouw producten of diensten verkopen en ben je opzoek naar een webshop? Commediant begeleidt en ontzorgt je als full-service internetbureau het gehele traject.

[wpseo_breadcrumb]

WEBDESIGN BUREAU COMMEDIANT MAAKT

Woocommerce Webshops die uitnodigen om te kopen.

Een goede webshop wordt goed gevonden, is overzichtelijk en nodigt uit om een aankoop te doen. Commediant bezit de kennis jou hiermee te helpen. Door gebruik te maken van WordPress en Woocommerce kunnen we de online winkel stap voor stap opbouwen, totdat deze volledig naar wens is. Je webshop is bijzonder eenvoudig te onderhouden en we zorgen ervoor dat jouw webshop op ieder apparaat, van smartphone tot desktop, optimaal functioneert.

Functioneel en Snel

Wij ontwikkelen conversie verhogende webshops die er ook nog eens heel gelikt uitzien. Bezoekers vinden zonder moeite hun weg naar het juiste product en misschien nog belangrijker; de kassa! Een veilige en snelle webshop die je eenvoudig zelf beheert, dat kan je van ons verwachten. Een product toevoegen, bewerken of verwijderen is in een door ons ontwikkelde online winkel zo gedaan.

Modulair en Schaalbaar

Naarmate jouw online success groeit wil je ook dat jouw webshop met je mee kan groeien. Wij ontwikkelen onze webshops met het oog op schaalbaarheid zodat nieuwe features en wensen nadien makkelijk kunnen toegevoegd worden.

Ontzorgen

Wij gaan verder dan alleen het bouwen van een webwinkel. Je producten verkopen zich namelijk niet uit zichzelf. We denken met je mee over je strategische positionering, betaalmethoden (zoals iDEAL), facturatie, verzending, enzovoort. Ook kunnen we je adviseren op het gebied van promotie van je webwinkel.

 • Omzet & Rendement

  Een webshop is leuk, spannend en uitdagend. Maar, uiteindelijk moet een webshop geld opleveren. Wij werken graag met je samen om het maximale uit uw webshop te halen.

 • Betaalsystemen

  WooCommerce heeft de meest gebruikte betaalsystemen beschikbaar. Bijvoorbeeld iDeal, PayPal of Creditcard. Wij zorgen dat iedereen kan afrekenen.

 • Verzending

  Bij een webshop hoort verzending. Wij koppelen WooCommerce met PostNL, DHL, UPS en ook DPD. Zo komen de pakketten op de juiste tijd en plaats aan.

 • Kortingen

  Werk je regelmatig met kortingsacties? Binnen het beheer van je WooCommerce webwinkel kun je eenvoudig zelf kortingscodes toevoegen, bijvoorbeeld voor een vast kortingsbedrag of voor een bepaald percentage. Je kunt de kortingen laten gelden op alle producten of slechts voor een geselecteerd assortiment.

WOOCOMMERCE WEBSHOPS

Wat al onze webshops met elkaar gemeen hebben.

 • Look and Feel

  De eerste indruk die jouw bezoekers krijgen van jouw webshop is zeer belangrijk. De look & feel van de webshop kan het verschil maken tussen op de pagina blijven en snel wegklikken. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop echt een professionele indruk maakt.

 • Mobiele Aankopen

  Er wordt steeds meer gekocht via de smartphone en om hierop in te spelen, maken we jouw webwinkel responsive en zorgen we ervoor dat de betaling gemakkelijk kan geschieden.

 • Google Analytics

  Google Analytics geeft je inzcht in het koopgedrag van je bezoekers. Je ziet ondermeer welke producten ze het meest bekijken en hoelang ze op je site blijven. Daarop kan je jouw marketingactiviteiten verder afstemmen!

 • Zoekmachine Vriendelijk

  Onze webwinkels hebben, naast een professioneel uiterlijk ook achter de schermen een uitstekende motor. Zoekmachines als Google zullen je producten snel en goed kunnen indexeren waardoor je goed gevonden wordt.

 • Georganiseerd en Overzichtelijk

  Wij zorgen er voor dat jouw webshop overzichtelijk is en dat de producten in duidelijke categorieën staan. Wij denken mee na over de opties die je geeft aan jouw bezoekers om hun zoektocht zo snel en soepel mogelijk te maken.

 • Flexibel en Schaalbaar

  De mogelijkheden van Woocommerce zijn enorm. Extra functionaliteit kunnen wij meestal erg makkelijk toevoegen. Wij ontwikkelen onze webshops altijd met het oog op schaalbaarheid.

 • Snelheidsoptimalisatie

  Door het gebruik van caching en geoptimaliseerde beelden reduceer je de laadtijd van je online winkel, en als het op laadtijd aankomt, dan loont het om je webshop zo snel mogelijk te maken want wie wacht er graag lang?

 • Veiligheid

  Het is belangrijk goede beveiliging voor je online winkel te  te hebben zodat hackers worden geweerd en geen misbruik kunnen maken van je site. Wanneer je ook nog eens de hosting bij ons afneemt, zorgen wij voor een gratis SSL certificaat.

macseparator3

Wil je een professionele webshop laten bouwen?

Wij vertellen je graag meer over wat wij doen en hoe wij jou het beste kunnen helpen. Dus bel gerust met +31(0)6-30071859 of stuur ons een bericht.
Tot binnenkort!

  Door het versturen van dit contactformulier verstrek je ons persoonlijke informatie die wij gebruiken om contact met jou op te nemen. Wij respecteren uw privacy. Wat wij verder met deze gegevens doen kan je lezen in onze Privacy Policy. Wens je jouw gegevens niet te verstrekken middels dit contactformulier, neem dan telefonisch contact met ons op betreffende jouw specifieke vraag.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

WAAROM WIJ WOOCOMMERCE GEBRUIKEN

Wist je dit al over Woocommerce, de e-commerce oplossing voor WordPress?

Woocommerce is in wereldwijd het meest gebruikte e-Commerce systeem. Het biedt mogelijkheden voor ieder type online winkel. Voor onze klanten bouwen we alle webshops in Woocommerce.

0%

+40% van alle webshops is gemaakt in Woocommerce.

+0

Plug-ins beschikbaar die functionaliteit toevoegen.

+-0

Het aantal Woocommerce webwinkels in Nederland.

+0 miljoen

Woocommerce is al meer dan 30 miljoen keer gedownload.

01 Open Source

WordPress is een open source systeem. Dat is handig voor je WooCommerce webshop. Dit heeft als groot voordeel dat veel ontwikkelaars aan het systeem werken en er veel WooCommerce plugins voor gemaakt worden. Functionaliteiten die je wilt toevoegen zijn vaak al eens gebouwd.

02 Simpel in Gebruik

In tegenstelling tot veel andere webshop software is WooCommerce heel simpel in gebruik. Je hoeft totaal niet technisch te zijn om zelf producten en gerelateerde informatie toe te voegen of te bewerken. Naast de simpele werking zijn er op het internet tal van websites, waarop je schatten aan informatie kunt vinden over het gebruik van WooCommerce. Op praktisch iedere vraag over je WooCommerce webshop kun je op het internet wel een antwoord vinden.

03 Stabiel en Veilig

Woocommerce is erg stabiel en veilig, net als de rest van WordPress wordt Woocommerce heel regelmatig bijgewerkt met updates voor ondermeer een nog betere beveiliging of prestaties. Omdat het erg nauw samenhangt met de WordPress-updates zal je ook niet vaak bugs krijgen en heb je dus een online winkel waar je op kan vertrouwen.

Scroll to Top