FACEBOOK, TWITTER, INSTAGRAM...

Social Media Marketing.

Verhoog je conversie, vind nieuwe en bereik bestaande klanten met een goed uitgedachte social media strategie! Wij helpen jou om jouw doelen te behalen door jouw Social Media kanalen optimaal te benutten.

[wpseo_breadcrumb]

COMMEDIANT ALS SOCIAL MEDIA EXPERT

Realiseer jouw Social Media Marketing Doelstellingen.

Social Media Marketing is een marketingtechniek waarbij sociale media worden ingezet met als doel marketing (communicatie) doelstellingen te realiseren. Het is een interactieve vorm van marketing gericht op het aangaan van een dialoog. Echter is het belangrijk te begrijpen dat het een middel is en geen doel op zich.

Social Media als Marketing Tool

Social Media zijn niet meer weg te denken uit de maatschappij en waarom zou ook jij twitter, facebook, instagram of andere kanalen niet gaan inzetten voor je bedrijf? Het vergroot de zichtbaarheid van je onderneming en jouw activiteiten. Het gebruik van social media is een van de meest doeltreffende marketing tools, mits je deze uiteraard op de juiste manier inzet, en net daarmee zullen wij jou helpen. Social media wordt maar al te vaak ingezet omdat het gratis is of omdat de concurrentie het ook doet. Maar het kost wel tijd en dan is het zonde als je niet precies weet wat je ermee wilt bereiken?

Nieuwe Klanten Aantrekken

Met de komst van social media is het bereiken van nieuwe klanten erg toegankelijk geworden. Je kunt via sociale platformen gericht zoeken op bijvoorbeeld demografische kenmerken en interesses en je specifiek op deze doelgroep richten. Daarnaast zullen er ook klanten naar je toekomen als je social media correct inzet.

01 Start een Dialoog

Commediant helpt jou om via het gebruik van Social Media om in contact te komen met je doelgroep. Ga de dialoog met jouw klanten aan en toon betrokkenheid. Door het gesprek aan te gaan en problemen op te lossen, schep je vertrouwen, krijg je meer inzicht in je klant, weet je waar jouw pijnpunten liggen en bouw je tegelijk aan loyaliteit en klanttevredenheid.

02 Verhoog Naamsbekendheid

Je kunt op social media communiceren wie je bent en wat je doet en waar je goed in bent.
Wanneer je regelmatig nieuws en waardevolle informatie deelt, gaan anderen jou of je bedrijf als expert in jouw vakgebied bestempelen. Samen werken we aan je “know, like en trust” factor en je zal merken dat je klanten bereid zijn eerder zaken met je te doen.

03 Doelgericht Adverteren

Een andere kracht van Social Media is dat je ook heel doelgericht kan adverteren. Samen bepalen we je doelgroep en op welk moment en in welk gebied je Social Media advertenties getoond worden. Doordat wij heel gericht adverteren, wordt jouw marketingbudget zo efficiënt mogelijk besteed. 

04 Meer Websitebezoekers

Het is goed om in de berichten die je op social media netwerken plaatst een link te maken naar je website. Door een link op twitter, facebook of linkedin kun je meer bezoekers op je website krijgen. Inkomende links zijn ook een manier om hoger te scoren in de zoekmachine rankings.

macseparator3

Schakel Commediant in voor jouw Social Media kanalen.

Wij vertellen je graag meer over wat wij doen en hoe wij uit jouw website nog meer winst kunnen behalen. Dus bel gerust met +31(0)6-30071859 of stuur ons een bericht.
Tot binnenkort!

    Door het versturen van dit contactformulier verstrek je ons persoonlijke informatie die wij gebruiken om contact met jou op te nemen. Wij respecteren uw privacy. Wat wij verder met deze gegevens doen kan je lezen in onze Privacy Policy. Wens je jouw gegevens niet te verstrekken middels dit contactformulier, neem dan telefonisch contact met ons op betreffende jouw specifieke vraag.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Scroll to Top