PROFESSIONEEL ONTWERP

Grafische Vormgeving.

Commediant ontwerpt en geeft vorm! Dat wil zeggen dat wij jouw online of offline communicatiemiddelen omzetten naar een visueel uitgekied en professioneel ontwerp.

[wpseo_breadcrumb]

GRAFISCHE VORMGEVING MET VISIE

Wij geven vorm aan de Visuele Identiteit van je bedrijf .

Je huisstijl (grafische vormgeving) is dé visuele identiteit en herkenbaarheid van jouw onderneming. Wij ontwerpen een "look & feel" die het beste bij jouw product of dienst past. Het kan daarbij gaan om een logo, huisstijl, website, visitekaartje, flyers, magazines, boeken, brochures, presentaties en nog veel meer. 

Het Belang van een goede Huisstijl.

Door een huisstijl te ontwerpen die bij je identiteit van jouw organisatie past en deze consistent door te voeren, wordt de naamsbekendheid van jouw organisatie versterkt en wordt de identificatie met de organisatie door de eigen medewerkers vergroot. Het is tevens een goede manier om je als organisatie te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. De huisstijl is een belangrijk onderdeel van de identiteit en het imago. Het biedt onderscheidend vermogen. Het laat een organisatie eruit springen en bepaalde kernwaarden uitdragen waar de doelgroep zich in kan herkennen.

 • Logo Ontwerp

  Een logo is niet zomaar een leuk plaatje, het is een essentieel onderdeel van jouw branding en visuele identiteit. Commediant ontwerpt geen dertien in een dozijn logo's. Wij gaan voor onderscheidende, professionele en creatieve ontwerpen dat bij jouw klanten het juiste gevoel geeft.

 • Boek & Magazine

  Voor een professioneel ontwerp van een boek of magazine is een passend stramien zeer belangrijk. Het vormt de basis om de 'Look & Feel' te ontwikkelen. Een goede balans, keuze in typografische elementen en fotografie is hierbij essentieel.

 • Promotie & Reclame

  Een pakkende flyer, poster of advertentie nodig om jouw bedrijf wat meer onder de aandacht te brengen? Of de belettering van de gevel en van bedrijfswagens, -aanhangers en -borden? Wellicht een strakke banner nodig zodat je online meer klanten kunt genereren? Commediant zorgt voor visueel uitgekiende maar steeds herkenbare ontwerpen.

01 Onderzoek

Omdat we niets doen zonder goede onderbouwing is het van groot belang om eerst een aantal belangrijke strategische steunpilaren te achterhalen. Wie is je doelgroep, wat is je visie en missie en wat zijn jouw kernwaarden? De uitkomst hiervan is van onschatbare waarde voor het bepalen van je logo, huisstijl of zeg gerust jouw eigen visuele identiteit.

02 Consistent

Er zijn legio manieren om je als bedrijf te presenteren. Denk maar eens aan de offline uitingen zoals briefpapier, visitekaartjes, brochures, flyers, roll-up banners etc. Of de belettering van de gevel en van bedrijfswagens, -aanhangers en -borden. En ook heel belangrijk in deze tijd zijn online uitingen zoals de website, twitter, facebook, banners en e-mail nieuwsbrieven. Zo zie je dat het heel erg belangrijk is om je merk consistent naar de buitenwereld toe te presenteren. Wij zorgen voor herkenbare communicatiemiddelen.

macseparator3

Commediant ontwerpt en geeft vorm.

Wij vertellen je graag meer over onze grafische dienstverlening en hoe wij ook jouw visuele identiteit kunnen verbeteren! Bel gerust met +31(0)6-30071859 of stuur ons een bericht. Tot binnenkort.

  Door het versturen van dit contactformulier verstrek je ons persoonlijke informatie die wij gebruiken om contact met jou op te nemen. Wij respecteren uw privacy. Wat wij verder met deze gegevens doen kan je lezen in onze Privacy Policy. Wens je jouw gegevens niet te verstrekken middels dit contactformulier, neem dan telefonisch contact met ons op betreffende jouw specifieke vraag.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Scroll to Top