ADVERTEREN BIJ GOOGLE

Google Adwords Campagnes.

Google Adwords is het advertentieprogramma van Google, je adverteert daarmee in de zoekresultaten van Google. Je kiest bij welke zoekopdrachten je advertentie vertoond wordt en daar betaal je dan een kost per klik voor.

[wpseo_breadcrumb]

ZOEKMACHINE ADVERTEREN

Sta snel bovenaan in Google met Google Adwords.

Zo snel mogelijk bezoekers op je website? Adverteer met Google AdWords. Het is de snelste manier om in Google bovenaan te komen. Google AdWords is één van de meest populaire en effectieve manieren van online adverteren. De mogelijkheden van Google AdWords zijn erg uitgebreid en een succesvolle campagne opzetten vraagt om tijd, kennis en ervaring. Commediant beschikt over die kennis en ervaring en voert jouw campagnes aan die binnen het aangegeven budget het gewenste resultaat opleveren.

Wat is Google Adwords?

Met Google AdWords promoot je een website, pagina of product via betaalde zoekmachineadvertenties. Dit wordt ook wel ‘Zoekmachine Adverteren’ of Search Engine Advertising (SEA) genoemd. Deze advertenties worden gratis getoond in de zoekresultaten, maar zodra er op de advertentie wordt geklikt betaal je.
Google AdWords is uitermate geschikt om leads en nieuwe klanten via het netwerk van Google te genereren.

Google Display Network.

Google Display Network is het online advertentieprogramma van Google waarmee uw advertentie op banners en pop-up-vensters in websites van derde partijen kan worden weergegeven. Een groot voordeel hiervan is dat uw advertentie op een groot aantal verschillende doch relevante websites terecht kan komen. Wij zorgen niet enkel voor het opzetten van de campagne, maar kunnen ook aantrekkelijke banners ontwerpen.

01 Geen Bezoekers, Geen Kosten

Google Adwords werkt volgens een Pay-per-click (PPC) systeem.
Je betaalt dus als adverteerder enkel en alleen wanneer er iemand op jouw advertentie klikt om jouw website te bezoeken. Om te voorkomen dat er vaker geklikt wordt dan het budget toe laat, is het mogelijk een maximum bedrag per dag in te stellen.

02 Snel Zichtbaar

Waar je bij SEO geduld moet hebben om posities te behalen in Google, kan je met Google AdWords direct adverteren en resultaat boeken. Schrijf je advertentietekst, bepaal je dagbudget en activeer de Google AdWords advertentie. Je advertentie is direct zichtbaar in de resultaten.

03 Doelgericht Adverteren

De kracht van Google AdWords is dat je heel doelgericht kan adverteren. Bepaal zelf op aan wie en op welk moment en in welk gebied de AdWords advertenties getoond worden. Doordat je heel gericht adverteert, wordt het klikbudget zo efficiënt mogelijk besteed. 

04 Remarketing of Retargeting

Remarketing, ook wel retargeting genoemd, is een online marketing methode waarmee je eerdere bezoekers van je site opnieuw benaderd met gerichte beeld-, tekst- of videoadvertenties. Het Google Adwords platform biedt uitgebreide remarketing opties.

macseparator3

Schakel Commediant in voor jouw Advertentie Campagnes.

Wij vertellen je graag meer over wat wij doen en hoe wij uit jouw website nog meer winst kunnen behalen. Dus bel gerust met +31(0)6-30071859 of stuur ons een bericht.
Tot binnenkort!

    Door het versturen van dit contactformulier verstrek je ons persoonlijke informatie die wij gebruiken om contact met jou op te nemen. Wij respecteren uw privacy. Wat wij verder met deze gegevens doen kan je lezen in onze Privacy Policy. Wens je jouw gegevens niet te verstrekken middels dit contactformulier, neem dan telefonisch contact met ons op betreffende jouw specifieke vraag.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Scroll to Top